Hemşirelik Bölümümüz Tarafından Öğrenci Poster Sergisi Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali AY danışmanlığında HEM3003 Hemşirelikte Öğretim dersi kapsamında öğrencilerin sunum ve eğitim becerilerini geliştirmek ve az bilinen bazı konularda farkındalık oluşturmak amacıyla Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Hasta/Sağlıklı Birey Eğitim Posterleri Sergisi” düzenlendi. 25 Aralık 2023- 01 Ocak 2024 tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Kat Derslikler orta alanında düzenlenen etkinlikte öğrenciler tarafından 8 konu başlığında hazırlanan eğitim posterleri sunuldu.

Sergi, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından incelenen posterler ilgi ile karşılandı ve büyük beğeni topladı.