Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünce, Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine ''İş Sağlığı ve Güvenliği'' eğitimi verildi

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından, Sağlık Bilimleri Fakültesinin Hemşirelik Bölümü öğrencilerine Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde 28/29 Eylül 2019 tarihleri arasında İlk Yardım eğitimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi. İlk Yardım eğitimi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Gülay Çelik tarafından verilirken, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi ise Üniversitemiz İş Sağlığı ve  Güvenliği Uzmanı Hüseyin Şenkozat tarafından verilmiştir. Yeni öğretim dönemi kapsamında  uygulama sahasına çıkmadan önce verilen eğitimde öğrencilerin uygulamalar  süresince karşılaşacakları riskler hakkında bilinçlenmeleri ve önleme faaliyetlerini öğrenmeleri amaçlanmıştır. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerin sonunda kazanımlarını ölçmek amacıyla sınav yapıldı. Yapılan sınavda başarı gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.