Sağlık Bilimleri Fakültesi 2. Mezunlarını Verdi

Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 2. mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşıyor. Bu yıl mezun olacak öğrenciler için Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde oldukça coşkulu bir tören düzenlendi.

Mezuniyetin mutluluğunu yaşayan öğrencileri, Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Çiftci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, Fakültenin de Dekanı olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, İlahiyat Fakültesi Vekil Dekanı ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. İbrahim Y. Erdoğan, öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.

Yoğun bir katılımın sağlandığı törende fakülte ve bölümde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verildiği törende konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, sözlerine geçtiğimiz yıl geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Haydar Bozarslan’ı anarak başladı. Bütün mezun öğrencilerin yeni bir hayata atılacağını ifade eden Prof. Dr. Solmaz, öğrencilere yaşam boyu başarı dileklerinde bulunarak, “Her birininizin önce kendiniz için, sonra aileniz ve güzel ülkemiz için faydalı birer birey olmanızı temenni ediyorum. Her şey gönlünüzce, yolunuz açık, geleceğiniz güvenli, geleceğiniz sağlıklı olsun” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Çiftci de bütün öğrencilerin kıymetli olduğunu belirterek, “Asıl hayat sizin için bundan sonra başlıyor. Hepinize yaşamınız boyunca başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri sunuldu. Program, mezun öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi.